Ruxanda Burlacu, în vârstă de 17 ani, este originară din Chișinău, dar trăiește în București de doi ani. Ea este elevă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, unde studiază Actorie, pasiunea sa pentru scenă aflându-și rădăcinile încă din primii ani ai vieții, conform informațiilor publicate de protv.ro.

Talentul său și dragostea pentru muzică au fost moștenite de la tatăl său, care i-a insuflat învățătura de a munci din greu pentru a-și îndeplini visele și de a nu se lăsa distrasă de nimic.

Înainte de a urca pe scenă, Ruxanda a mărturisit: „Am visat la acest moment cred că toată viața mea. Îmi doresc să fie un moment magic, perfect!”. Tânăra a ales să interpreteze piesa „Cry me a river” și a reușit să atragă atenția tuturor celor patru antrenori, reușind acest lucru în doar zece secunde.

Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă și, după aceea, a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem”, a spus Horia Brenciu.

„Mi-a plăcut foarte tare interpretarea ta (…) Viața ta este în mâinile tale. Eu sunt aici să te ghidez așa cum cred eu, dar decizia finală este a ta”, a spus Smiley.

„Eu vreau să te ajut să te bucuri de ceea ce poți tu să scoți din tine curat și neprefabricat și să îi dăm o formă frumoasă împreună. Mai cred că am și toate atuurile tehnico-tactice să fac asta. De fapt, nu cred asta, știu asta”, a spus Tudor Chirilă.

„Eu vreau să te învăț să pui suflet și să cânți orice piesă pe care o vei cânta pe scena asta, ca și cum tu ai trăi piesa asta. Eu îți dau o bucată din mine”, a adăugat Irina Rimes.

După o discuție aprinsă, care a luat naștere între antrenori, în încercarea de a o convinge să vină în echipa lor, Ruxanda a decis să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

 

Distribuie articolul: