Așa cum au promis, Tany Vander și Natalia Colesnic au organizat un târg în care să pună la vânzare toate articolele vestimentare ce nu mai au loc în garderoba lor. De mai bine de o oră, fashionistele din Chișinău au ocazia să procure haine și accesorii de brand, la un preț redus.

Rochii, fuste, pantaloni, genți, încălțăminte, iar lista poate continua. Iată ce vând astăzi prietenele Natalia Colesnic și Tany Vander, într-un local din Capitală. Târgul „Sweet Sale” a adunat zeci de femei, doritoare de a-și îmbogăți garderoba cu articole deosebite.

„Am amintiri frumoase de la fiecare ținută și de fiecare mă leagă anumite emoții, trăiri – deci, succesul fiecăreia îl ofer oamenilor care le iau. Le mulțumim mult tuturor celor care au dat curs invitației noastre. Întâlnirea de astăzi e minunată”, menționează Natalia Colesnic pentru Ea.md.

Публикация от Nata Colesnic (@nataliacolesnic)

„Nu țin la lucruri, pentru că ele vin și pleacă. Țin la amintiri și încerc să le transmit fetelor care au venit să prindă o haină sau un accesoriu de brand. Mă bucur că ele vor oferi o viață nouă acestor lucruri, chiar dacă unele dintre ele sunt practic noi”, a spus Tany Vander.

În prima jumătate de oră de la începerea evenimentului, s-au vândut deja jumătate din lucruri. Cel mai ieftin accesoriu costă 200 de lei, iar cele mai scumpe articole sunt rochiile de seară și gențile de brand. Acestea costă de la 1600 la 2000 de lei.

Toate doritoarele de a face shopping sunt așteptate astăzi până la ora 18:00, la „Tucano Coffe”, de pe str. Alexandru cel Bun 91 A, la intersecție cu str. Bodoni.

Foto: arhivă personală, Instagram.com