Pentru a garanta o atmosferă incendiară, surprizele s-au ținut lanț la #MaicomPijamaParty! Pe parcursul serii, cei prezenți la petrecere s-au delectat cu un program distractiv menit să mențină dispoziția la cel mai înalt nivel.

Sponsorul general „Maicom” a umplut de culoare echipele în pijamale din colecția nouă! Cei prezenți la petrecere au primit carduri de reducere, iar cea mai deosebită pijama de la #TakeYourTime #MaicomPijamaParty a primit și un premiu special de la sponsorul general al petrecerii.

Ce fel de petrecere fără de muzică bună? La acest capitol BrassBand „Anatol Cazac” au venit cu cea mai frumoasă performanță muzicală și au avut grijă ca cei prezenți să se delecteze din cele mai savuroase note muzicale. Iar solistul trupei, Viorel Buliga a bucurat audiența cu cele mai frumoase ritmuri și a făcut ca la #MaicomPijamaParty, distracția să fie în toi.

Glume multe, glume bune! Pe cel mai carizmatic prezentator  l-am avut la #MaicomPijamaParty, Valeriu Rascu de la Banca de Bancuri a fost alături de noi pe tot parcursul evenimentului. Numai el știe secretul despre cum să menții zâmbetul pe buze a celor circa 130 de femei prezente la petrecere.

Concursurile organizate la petrecere au înfierbântat atmosfera și au garantat buna dispoziție pentru toți cei prezenți. Doritoarele au putut participa la tombola #MaicomPijamaParty, dar și alte concursuri în urma cărora am oferit premii de la partenerii petrecerii ( „Maicom”, Saforelle Moldova  Ice Roll MoldovaRIGHT LASER DIODA, Fit Mami , Salon de Frumusețe „Bianca”, 7 Spice – Brutărie și Patiserie, Avon, Ivatherm Republica Moldova, Equilibra Moldova).

Mulțumim gazdei evenimentului – Cooper Karaoke Bar & Kitchen, care ne-a oferit un spațiu plăcut și confortabil pentru desfășurarea #MaicomPijamaParty.