Farmacia Familiei este mai mult decât o farmacie, este locul unde primești un sfat, ți se recomanda cu drag atât remedii în scop terapeutic cât și profilactic, găsești o variată gamă de produse pentru copii și mămici, precum și cel mai vast asortiment de produse dermatocosmetice și cosmetice pentru îngrijire.

Optica prezenta în 60 de filiale va oferă consultația medicului și cel mai mare spectru de produse calitative și la preț accesibil.

În perioada rece a anului este foarte important să fim atenți la profilaxia maladiilor de sezon și aici Farmacia Familiei recomandă gama de produse Bitonic – soluția perfectă pentru a rămâne în forma în orice anotimp.

Doar în luna noiembrie beneficiați de reducere – 10% la Bitonic Yellow Vibe în toată rețeaua Farmacia Familiei.

Farmacia Familiei își răsfață consumatorii cu oferte atractive continuu, iar pentru lunile noiembrie -decembrie am dat startul caleidoscopului ofertelor  de sărbători:

New – Dr. Irena Iris Clinic Way – dermatocosmetica în premiera în Moldova, disponibila în Farmacia Familiei, str. Ștefan 6 și str. Arborilor 21 (Mall).

Ivatherm  vine cu seturi 1+1 pentru gama antirid, disponibil în toate farmaciile lanțului.

Bioderma – cel mai recomandat de medici brand de dermatocosmetice  în țară, numai în Farmacia Familiei – oferte 1+1 la gama Atoderm și Sebium.

La fel avem oferte extraordinare pentru brandurile Avene – 20%, Vichy – 20% la fonduri de ten, La Roshe Posay, Pharmaceris- 30%Numis Med- 20%, Equilibra – până la 35%Lirene- 30%, Dermomed, Sensodyne, Parodontax  etc.

Fericirea este o călătorie care începe în copilărie – brandul Chicco  te așteaptă cu oferte de până la 50%!

Ofera copilului tău tot ce e mai bun!

Urmărește pe Facebook ofertele fulger de weekend și prinde reducerea de 20% la lentile Carl Zeiss și 25% la rame.

Vino în Farmacia Familiei, cere broșura și dăruiește persoanei dragi CUPONUL DE REDUCERE -20% valabil pentru toată dermatocosmetica (cuponul este inserat pe ultima pagina a broșurii).

Găsește toate ofertele pe site-ul farmaciafamiliei.md și pe pagina de Facebook FarmaciaFamiliei!

Va așteptam cu drag în Farmacia Familiei!

Farmacia Familiei, fondată în anul 2005, este cea mai mare rețea de farmacii din Republica Moldova cu peste 159 puncte de lucru amplasate atât în Chișinău, cât și în raioanele și satele țării.

P.

Distribuie articolul: