Deși ia cursuri de dans abia de la începutul acestui an, Anișoara Beregi dansează încă de când era în burta mamei. Sora mai mică a cântăreței Iuliana Beregoi are o mare pasiune pentru dans, iar sâmbătă seară și-a etalat talentul la concursul WOW KIDS.

Surioara de 10 ani a Iulianei este și ea elevă a centrului de dans și vocal „SIS N BRO”, iar sâmbătă seară a fost protagonista noului concurs autohton WOW KIDS.

În descrierea sa, fetița susție că că este și ea vloggeriță: are un canal de YouTube pe care își publică fragmentele de dans și îi reușește de minune să facă vlogging, având acasă un asemenea exemplu ca sora mai mare.

Pe scena de la WOW KIDS, Anișoara a ieșit cu un număr de dans combinat, în care a inclus și un hoverboard, așa cum a făcut și în cadrul concertului de la București al Iulianei, unde Ana și-a făcut debutul în calitate de dansatoare.

Din culise, îi țineau pumnii părinții și sora mai mare. Familia concurentei s-a bucurat de notele juraților: 9, 9 și o notă secretă, camuflată de Nicu Țărnă. Totuși, la finalul emisiunii a aflat că nu s-a calificat printre finaliști.

Distribuie articolul: