cFiind în căutarea unor senzații culinare noi și deosebite pentru ediția #ProbaCulinara, am descoperit Cartea de Bucate Herbalife Nutrition din care m-am inspirat pentru rețeta de astăzi. Am preparat o supă de mazăre cu mentă, delicioasă și hrănitoare, cu o subtilă aromă de vanilie și un gust atât de cunoscut și, în același timp, atât de nou, încât vreau să vă inspir și pe voi să o gătiți.

Ingrediente:

  • 60 g ceapă verde
  • 300 g mazăre congelată
  • 800 ml supă de legume
  • 1 lingură de frunze de mentă
  • 1/2 porție (13 g) Formula 1 shake Herbalife Nutrition cu aromă de vanilie
  • 2 măsuri (12 g) Formula 3 PPP Herbalife Nutrition.

Preparare:

*Supa de legume sau bulionul, trebuie preparată în prealabil. Fierbeți la foc mic timp de 30 de minute, fără sare și alte condimente, în 2 litri de apă, o ceapă tăiată în două, un morcov tăiat bucăți mari, o tulpină de țelină și o mână de pătrunjel. Bulionul îl puteți păstra la frigider chiar și o săptămână.

  1. Tocăm ceapa și o punem în bolul blenderului. Peste ceapă adăugăm mazărea verde, apoi turnăm supa fierbine de legume.
  2. Adăugăm pudra Formula 1 shake Herbalife Nutrition cu aromă de vanilie și Formula 3 PPP Herbalife Nutrition.
  3. La sfârșit adăugăm menta tocată și pasăm compoziția cu blenderul până obținem textura dorită.

Formula 1 Herbalife Nutrition – este un shake proteic, nutritiv ce furnizează o serie de vitamine și minerale necesare zilnic organismului. Formula 3 Pudra Proteică Personalizată Herbalife Nutrition – este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, ce ajută la creșterea masei musculare slabe și păstrează sănătatea oaselor. Mai multe detalii despre produse găsiți pe pagina de Facebook și site-ul oficial Herbalife Nutrition în Moldova.

O puteți servi imediat sau reîncălzi, dacă doriți. Decorați după plac cu mentă, verdeață, semințe de dovleac sau fulgi de migdale și savurați cu plăcere această supă bogată în nutrienți și săracă în calorii – o masă perfectă dacă vrei să-ți menții greutatea sau ești la regim. Poate fi consumată oricând vi se face foame fără să vă fie frică pentru centimetrii din talie.

Poftă bună să aveți!

Pentru a urmări rețeta, pas cu pas, vedeți clipul video de mai sus.

P