Această supă deosebită este uşor de gătit şi extrem de delicioasă. Vă sugerăm să încercați să o preparați și voi. O veți îndrăgi instantaneu!

Ingrediente:

  • 400 de grame de roşii
  • 0 ceapă mare
  • doi ardei capia mari
  • două linguri de ulei de măsline extra virgin
  • doi căţei de usturoi
  • trei crenguţe de cimbru
  • trei frunze de busuioc
  • o lingură de oţet din vin roşu
  • 150 ml de apă
  • două linguri de ricotta (brânză de vaci sau cașcaval)

Preparare:

  1. Pune cuptorul la preîncălzit la 180 de grade Celsius, iar între timp, într-o tavă în care ai pus hârtie de cop aşază roşiile, ceapa tăiată în sferturi, dar şi ardeii tăiaţi sub formă de bucăţi mari. Adaugă şi puţin ulei şi nu uita să condimentezi cu sare şi piper, dar şi cu ierburi aromate şi usturoiul necurăţat.
  2. Coace totul timp de 25 de minute, până când se vor înmuia toate legumele.
  3. Curăţă usturoiul, iar apoi adaugă toate ingredientele în blender. Pasează totul bine cu 100 de ml de apă, pentru a căpăta o consistenţă cremoasă.
  4. Serveşte rece sau caldă cu crutoane o lingură de ricotta (sau brânză de vaci).

Poftă bună!

Sursa: Clickpoftabuna.ro

Distribuie articolul: