În ciuda criticilor pentru diferența mare de vârstă dintre ei, cuplul demonstrează că aceasta nu este decât o cifră. Alla Pugaciova și Maxim Galkin se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Maxim Galkin este deseori ținta glumelor din cauza faptului că soția lui este cu 27 de ani mai în vârstă ca el. Artistul, însă, nu mai atrage atenția cârcotașilor și se declară mai îndrăgostit ca oricând de femeia vieții sale și de mama copiilor săi.

Dovadă sunt atât interviurile pe care le oferă, cât și postările frecvente dedicate Allei Pugaciova. Zilele acestea, cuplul împlinește 17 ani de când sunt împreună, umoristul a distribuit un filmuleț romantic, în care cei doi apar în ipostazele unor îndrăgostiți incurabili.

Fanii celor doi au rămas încântați, remarcând cât de fericiți apar cei doi când sunt împreună.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

❤️

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Anul trecut, Maxim Galkin a publicat o fotografie, făcută în anul 2001, în ziua în care cei doi au făcut cunoștință, fiind prezentați unul altuia de încă soțul Allei Pugaciova, Filip Kirkorov. Deși, pe parcursul următorilor cinci ani apăruseră mai multe zvonuri, precum că ar forma un cuplu, artiștii și-au ascuns relația până în 2006, atunci când au venit cu un anunț oficial și au recunoscut că se iubesc.

Abia în anul 2011 Alla Pugaciova și Maxim Galkin și-au oficializat relația.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Sexualitatea și diferența mare de vârstă în cuplu, explicate de psiholog: „Când ai peste 40 de ani, dorințele sexuale nu mai sunt aceleași ca la 20”

Distribuie articolul: