Noaptea dintre ani poate fi cu adevărat miraculoasă. Ne-o demonstrează și o întâmplare extrem de rară din California. Doi gemeni s-au născut în ani, luni și zile diferite. Micuții s-au născut la 15 minute distanță. 

Medicii au declarat că este foarte puțin întâlnită această conjunctură, însă cele 15 minute care i-au despărțit pe cei doi bebeluși au făcut o mare diferență.

Aylin Yolanda Trujillo și fratele ei, Alfredo Antonio Trujillo s-au născut în noaptea dintre ani, înainte și după miezul nopții. Astfel, Alfredo s-a născut primul la ora 23:45, iar sora lui a venit pe lume la ora 00:00.

Gemenii s-au născut la Maternitatea Natividad din Salinas, California care a postat un mesaj pe social media în legătură cu surpriza petrecută de anul nou.

„La miezul nopții, Natividad a întâmpinat-o pe Aylin Yolanda Trujillo, primul copil din 2022 din această zonă! Fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, la 23:45, vineri, 31 decembrie, ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere sunt în zile, luni și ani diferiți.” au scris reprezentanții centrului medical din California.

„Șansa ca gemenii să se nască în ani diferiți este de una la 2 milioane.” au mai declarat reprezentanții centrului medical.

 

Distribuie articolul: