Pe 18 aprilie băieții de la Sunstroke Project au lansat cel mai proaspăt videoclip. În 3 zile acesta a strâns peste 20 de mii de vizualizări numai pe Youtube.

Băieții au venit cu o surpriză frumoasă pentru fanii săi, atât din Moldova, cât și din afară. Aceștia și-au prezentat cea mai nouă piesă, „Mango”, care a venit la pachet cu un videoclip proaspăt montat.

Dacă unii admiratori din țară au avut ocazia să fie prezenți la lansarea videoclipului care a avut loc într-un local din Chișinău, atunci fanii din străinătate s-au bucurat de ultima producție a trupei pe platforma Youtube.

Așa cum deja ne-au obișnuit, este vorba despre un videoclip dinamic, ritmic și colorat, tocmai bun pentru petrecerile de vară. Urmărește-l mai jos și spune-ne dacă îți place!

Totuși, deși s-au bucurat de noua producție, cea mai frecventă întrebare venită din partea internauților este despre Epic Violin Guy. Unde este el și de ce nu apare în imagini?

Ultimele poze distribuite pe pagina de facebook a trupei Sunstroke Project în care apare și Anton Ragoza au fost postate încă la începutul lunii decembrie. Violonistul a plecat din trupă și de câteva luni face parte dintr-un proiect nou, Carnival Brain, reușind deja să lanseze o piesă.

Foto: Facebook.com/SunstrokeProject

Video: Youtube.com