Artistul a mărturisit pe pagina sa de Facebook că de mai bine de o lună are o problemă de sănătate care îi provoacă mari dureri și îl împiedică să facă până și cele mai simple activități. De mare ajutor i-a fost în tot acest timp soția, Lana, interpretul dezvăluind prin ce trece și venind cu un mesaj de apreciere și recunoștință pentru ea.

„Timp de o lună nu pot să-mi pun ciorapii. Sună amuzant, nu-i așa? Iată o istorie despre grija adevărată.

De o lună am fost diagnosticat cu 4 hernii în regiunea toracică și fac tratament, am terminat deja un curs de kinetoterapie, beau o grămadă de pastile și acum simt că sunt pe calea însănătoșirii, deși primele zile erau dificile. Nu puteam să îmbrac singur pantalonii, nu puteam nici să-mi pun ciorapii și chiar să merg la toaletă. Acum, practic mi-am revenit, pot să mă îmbrac normal, să mă mișc și chiar să dansez”, mărturisește Serj Ialovitski.

Durerile artistului sunt atât de intense încât acestuia îi vine greu să se aplece pentru a se încălța, de mare ajutor fiindu-i Lana: „Ghinionul este că încă nu pot să-mi pun șosetele, aparent, în această poziție, ceva se presează și mă doare foarte tare și oricât m-aș răsuci și încerca, îmi este foarte greu să o fac. În aceste momente, chiar te gândești la faptul că o mișcare atât de simplă precum încălțarea ciorapilor poate fi un adevărat test. Iubita mea soție vine mereu în ajutor, căreia îi sunt foarte recunoscător, îndrăgostit nebunește și de m-am îndrăgostit și mai mult. În fiecare zi timp de o lună îmi pune ciorapii…”.

Acesta a venit cu un mesaj emoționant, plin de recunoștință pentru ajutorul și grija ce i-o poartă soția: „Sunt speciale zilele când o duc pe micuță la grădiniță. Lana doarme și înțeleg că nu vreau să o trezesc, dar sunt atât de neputincios în acest moment așa că îi pun ușor mâna peste umăr și spun „kisa”. Ea se întoarce în tăcere și cu ochii închiși îmi pune un ciorap, apoi al doilea și adoarme.

Și așa zilnic, timp de o lună întreagă. Și în acest timp ea nu a spus niciodată ceva de genul „Sunt obosită” sau „M-am săturat să te îmbrac ca pe un copil mic”, ci dimpotrivă mă ceartă de fiecare dată când încerc să-mi pun ciorapii trecând prin durere..

Povestea asta nu este despre boala mea și nici măcar despre sănătatea mea, la care, de altfel, ar trebui să ne gândim mereu. Povestea asta este despre grijă și dragoste. Îți sunt recunoscător până la infinit, iubita mea, te iubesc foarte mult. Mulțumesc că ai grijă de mine. Promit că încă puțin și îmi voi îmbrăca singur ciorapii”.

Îți dorim însănătoșire grabnică, Serj!

Serj Ialovitski are 34 de ani și de mai bine de 12 ani este vocalistul trupei SunStroke Project. Artistul, împreună cu colegii din trupă, Anton Ragoza (între timp a părăsit trupa) și Serghei Stepanov (cunoscut drept Epic Sax Guy), au reprezentat Republica Moldova la Eurovision de trei ori, de fiecare dată, evoluția lor fiind apreciată de fanii din întreaga lume.

Sursa: Facebook / Serj Ialovitski

Distribuie articolul: