Vara trece, dar motivele de bucurie rămân. Până pe 15 august doar la Shopping MallDova găsești cele mai fierbinți reduceri ale sezonului.

La SUMMER SALES te răsfățăm cu:

  • O tură de cumpărături fără să rămâi cu buzunarele goale
  • Promoții și lichidări de stocuri pentru mii de produse
  • O porție generoasă de bună dispoziție

În următoarele două săptămâni, la Shopping MallDova ai șansa să-ți faci plinul de vacanță, să-ți reînoiești garderoba, să te alegi cu cele mai originale accesorii, dar și produse cosmetice necesare pentru orice fashionistă.

Îți propunem să începi sesiunea de shopping cu magazinul Aridon care te bucură cu reduceri de 85%. La Incity, Mango, Levi’s, Oodji, Colin’s, Celio, Kenvelo, Carpisa găsești solduri de până la 70% pentru cele mai faine piese vestimentare. La jumătate de preț sunt și produsele din magazinele Ted Lapidus și Sisley. Iar după ce ți-ai ales hăinuțele în care vei străluci în serile de vară, îți propunem să-ți completezi ținuta cu încălțămintea de la NL Collection, Salamander, Clarks, Carlo Pazolini, Bata, Ecco, Geox. La jumătate de preț sunt și cerceii, colierele, pălăriile și gențile de la Meli Melo și Melis. Iar Vizaje-Nica, Ovico și Yves Rocher  te așteaptă cu reduceri generoase la produsele cosmetice de la branduri internaționale de renume.

Potolește-ți setea de reduceri la Shopping MallDova!