Acest suc se prepară rapid și din ingrediente simple, iar nutriționiștii îl recomandă datorită beneficiilor pe care le aduce organismului, având efecte pozitive asupra sănătății.

După cum am menționat, băutura se face fără efort, iar ingredientul principal poate fi folosit și în salate, supe sau chiar omlete.

Ingredientul de bază al sucului este coriandrul, care conține magneziu, calciu, mangan și fier, elemente ce fac din această licoare o alegere excelentă pentru începutul zilei. Specialiștii consideră că sucul poate ajuta la prevenirea multor afecțiuni.

Coriandrul are proprietăți antispectice și carminative, având rolul de a calma durerile abdominale. În plus, sucul de culoare verde combate balonarea și gazelle, fiind de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus.

Se crede că băutura accelerează în cazul celor care au grăsime viscerală, datorită componentelor sale. Coriandrul are acid oleic, palmitic, stearic, linoleic și ascorbic, care pot duce la reducerea nivelului depunerii colesterolului rău de-a lungul pereților interior ai venelor și arterelor.

Sucul de coriandru este popular pentru eliminarea rapidă a kilogramelor. Acesta acționează prin creșterea metabolismului, arzând astfel mai multe calorii la o frecvență mai rapidă.

S-ar putea să nu vă placă gustul său, dar amestecarea cu suc de lămâie îmbunătățește aroma și oferă un efect mai bun”, susține Ieva Kubiliute, psiholog specializat în wellness, potrivit ziare.com.

Cum se prepară sucul de coriandru

Sucul de coriandru se prepară din puține ingrediente, majoritatea găsindu-se în fiecare gospodărie. Băutura conține 250 ml de apă, un sfert de cană de frunze de coriandru prooaspăt, o lingură de pudră de chlorella, un sfert de cană de pătrunjel. Se mai poate adăuga ananas, lămâie sau grapefruit.

 

Distribuie articolul: