Unul dintre miturile despre sex spune că există o legătură între mâna unui bărbat şi organul său genital. Ei bine, deşi, de obicei cele mai multe poveşti despre sex nu se confirmă, sunt şi excepţii: spre exemplu bărbaţii care au arătătorul mai scurt decât inelarul au penisul mai mare decât cei aflaţi în situaţia inversă. Acesta este concluzia la care au ajuns un grup asiatic de cercetători.

În vreme ce bărbaţii care veneau la un spital corean de urologie pentru a fi supuşi unor intervenţii chirurgicale, erau anesteziaţi şi li se măsura şi organul genital. Alţii erau ocupaţi cu măsurarea degetelor pacienţilor adormiţi, arătătorul şi inelarul.

Testosteronul la care bărbaţii sunt expuşi când încă sunt fetuşi controlează atât dezvoltarea penisul cât şi lungimea degetului, este explicaţia pe care au oferit-o oamenii de ştiinţă.

Descoperirile acestora sunt confirmate şi de studii despre sex făcute de cercetători americani.

Potrivit acestora, expunerea în stadiile incipiente la testosteron nu numai că este reflectată în lungimea degetelor şi organul genital, dar influenţează bărbaţii în numeroase alte feluri, a explicat Denise Brooks McQuade, cercetător la Skidmore College.

De exemplu, bărbaţii cu arătătorul mai scurt au tendinţa de a dezvolta cancer la prostată, sunt sportivi şi investitori mai buni şi au o cantitate mai mare de lichid seminal.

sursa: sfatulparintilor.ro

Citește și: Cum să îl cucerești definitiv? Notează sfaturile specialistului

Distribuie articolul: