Tocmai ai cunoscut un bărbat care te dă pe spate. Minunat. Aţi ieşit de câteva ori în oraş, dar ai vrea să fie al tău pentru totdeauna (sau măcar o perioadă mai lungă te timp). Doctorul Pam Spurr notează câteva sfaturi în publicaţia engleză „The Sun” despre cum să-i captezi atenţia unui bărbat, fără a părea disperată.

Cuvintele perfecte

Cuvintele pe care le foloseşti atunci când eşti cu el sunt cruciale. Atenţia verbală este importantă chiar dacă poate ţi se pare că nu are vreo importanţă.

Ei bine, atunci când sunteţi împreună foloseşte astfel de propoziţii: „Ce drăguţ că mi-ai adus geanta…”, „Cocktail-ul acesta e absolut divin” sau chiar „Ce loc absolut minunat” (chiar dacă nu îţi place aşa mult).

Toate aceste cuvinte frumoase pe care i le spui se vor duce direct în subconştientul lui şi se va simţi mereu bine în compania ta.

Nu vorbi tare

Atenţie la ce spui, dar şi la ce intensitate o faci.

Mai mulţi cercetători au ajuns la concluzia că bărbaţii sunt mult mai atraşi de femeile care vorbesc mai încet şi cu un ton cald, decât de cele care au un ton mai ridicat şi parcă într-un fel poruncitor.

Dacă eşti atentă cum vorbeşti cu siguranţă îl vei seduce, numai să nu uiţi să îl laşi şi pe el să mai zică ceva din când în când.

Atenţia asupa ta

Trebuie să-l faci să vrea să stea numai cu tine.

Trebuie să-l determini să-şi concentreze atenţia numai asupra ta. Dacă la prima întâlnire vă duceţi într-un bar zgomotos e un eşec total.

Din cauza gălăgiei care e pe lângă voi, nu se va uita la tine tot timpul şi nici nu va auzi tot ce spui.

Alege mai bine un local cu muzică ambientală şi cu lumină care să te pună în valoare. Puteţi merge după câteva alte întâlniri şi în club, ca să îi arăţi că eşti foarte „de gaşcă”.

Savurează mâncarea

Multe femei manâncă foarte puţin când au întâlnire.

Gustă din salată, împing carnea şi cartofii către marginea farfuriei, beau o gură de apă şi gata cina.

Greşit. Mulţi bărbaţi se uită cu plăcere la femeia care-şi savurează felul de mâncare.

Evident nu într-un mod grotesc, dar dacă îţi place ceea ce mănânci se vede şi pe chipul tău: poate închizi ochii, poate gemi. Exact asta îşi imaginează şi el că faci în dormitor.

Unele lucruri trebuie să rămână un mister

Adoră că ai pielea atât de fină, că nu ai mustaţă şi că miroşi absolut minunat.

Dacă te supui unui adevărat proces de înfrumuseţare la salonul de cosmetică, nu-i povesti şi lui. Sigur nu vrea să ştie.

Fă-te de fiecare dată frumoasă pentru el, numai să nu-i spui că te-a costat o avere să-ţi cumperi nămolul contra pungilor de sub ochi.

Păstrează distanţa

Ai ieşit cu el de câteva ori, abia te abţii să nu îi sari de gât şi ai vrea să stai cu el 24 de ore pe zi.

Încearcă totuşi să nu fi disperată şi lasă-l să te caute.

În primele luni ale relaţiei voastre fă-l să te dorească şi să viseze la nopţile cu tine… nu i le da servite „pe farfurie”.

Nu fi o mironosiţă

Uneori femeile sunt criticate de bărbaţi pentru că acordă mult prea multă atenţie aspectului lor şi uită să mai fie şi naturale şi spontane.

Ok. Machiază-te, pune-ţi o rochie scurtă, dar ajută-l să-şi care covorul de la spălătorie. Nu te strâmba.

Nici nu e greu. Oricum el va cara mai mult, dar important e că vrei să îl ajuţi. Fii prietena lui.

O să se îndrăgostească de tine atunci când va avea, spre exemplu, de zugrăvit în dormitor, iar tu te vei duce la el şi îl vei ajuta să vopsească pereţii.

În schimb, nu prea o să-i placă de tine dacă te strâmbi şi zici că îţi strici unghiile.

Sursa: kfetele.ro 

Foto: Natalia Mîndru 

Citește și: Trăsăturile comune pe care le au toți bărbații care înșală. Fii atentă la detalii

Distribuie articolul: