BEST Chișinău te îndeamnă să îți pui la încercare imaginația, ingeniozitatea și creativitatea în cadrul celei mai tari competiții inginerești – EBEC (European BEST Engineering Competition).

European BEST Engineering Competition este o competiție inginerească de nivel european constituită din 3 etape: locală, regională și internațională. Pentru a ajunge să concurezi cu studenți din Cluj-Napoca, București, Brașov și Iași la etapa regională, trebuie să câștigi etapa locală, iar cei mai norocoși vor concura în Torino la etapa finală.

EBEC este organizat de BEST Chișinău exclusiv pentru studenții Universității Tehnice a Moldovei. Aceștia pot participa la una din cele 2 probe propuse: Case Study și Team Design.

În cadrul probei de Case Study vei avea de propus soluții inginerești unor probleme sociale sau economice, iar în cadrul probei de Team Design vei realiza un dispozitiv care va realiza careva acțiune utilizând materiale neconvenționale.

Pentru a participa la competiție poți alege una din două alternative:

●      Formează-ți echipa din 4 studenți și aplicați împreună;

●      Aplică singur, iar noi îți găsim coechipieri.

Aplicările sunt deschise până pe 31 martie, iar formularul îl găsești aici.

Parteneri ai acestei ediții sunt Universitatea Tehnică a Moldovei, AGEPI, Atelier 99. Evenimentul este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Take the Challenge!

Distribuie articolul: