Un grup de 30 de studenți de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au organizat un flashmob în PMAN cu genericul „Toți pentru unul și unul pentru toți”. Aceștia au încercat să motiveze astfel populația să se vaccineze pentru a forma împreună imunitate colectivă în fața coronavirusului de tip 19.

„Toți pentru unul şi unul pentru toți. Ne vaccinăm împreună, câștigăm împreună”. Acesta și alte mesaje au fost transmise de un grup de 30 de studenți de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu”, membri ai ASRM – Asociația Studenților şi Rezidenţilor în Medicină din Moldova, care au organizat la 30 octombrie curent un flashmob în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

 

De asemenea, mediciniștii au mers pe străzile orașului pentru a informa locuitorii despre beneficiile vaccinării şi riscuriĺe infecției COVID-19, în contextul Săptămânii Imunizării, lansate de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova, World Health Organization in Moldova, UNICEF Moldova și alți parteneri.