Mulți profesioniști își unesc zi de zi eforturile pentru ca Familia Regală Britanică să arate, din afară, așa cum o vedem. Iată că de vestimentația lui Kate Middleton are grijă deja de câțiva ani stilsta Natasha Archer. Norocul a făcut ca stilista să-și întâlnească dragostea vieții chiar la serviciu.

Întâmplarea fericită a făcut ca într-o bună zi, Natasha Archer să-l cunoască la serviciu pe Chris Jackson – un reputat fotograf din Regatul Unit, recunoscut în Marea Britanie după funcția de „Getty Images Royal Photographer”. Cei doi au petrecut mult timp împreună, mai ales în cadrul vizitelor oficiale în străinătate ale Familiei Regale, iar la un moment dat au decis să se căsătorească.

chris

Natasha și Chris și-au unit destinele chiar în acest weekend, iar nunta lor s-a inspirat cumva din cea a ducilor de Cambridge.

My Beautiful Wife #bestweekend

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on

Interesant e că evenimentul lor a coincis intenționat cu aniversarea căsătoriei lui Kate și William, nunta lor având loc la Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011.

Natasha Archer și Chris Jackson au preferat totuși să își joace nunta în Franța. Privind spre rochia de mireasă a stilistei, e imposibil să nu ne amintim de cea purtată de Kate, în ziua nunții!

Admirați-i și voi pe miri:

What a weekend! 👰💫⚡️🙏🏻

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on

Could not have been more lucky with the weather 🌞🌞🌞🌞🇫🇷🇫🇷🇫🇷

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on

Foto: Instagram