Cristina Gheiceanu trăiește un moment special din viața unei femei, bloggerița urmează să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta și-a ascuns câteva luni bune sarcina, dar recent a făcut marele anunț. Ea și soțul ei vor mai avea o fetiță. 

Cristina Gheiceanu are deja un stil vestimentar bine definit. Aceasta adoră culorile pastelate și optează în mare parte pentru rochii. De când este gravidă, Cristina practic nu mai poartă pantaloni și este un lucru lesne de înțeles. Atunci când ești gravidă este greu să găsești, de exemplu, o pereche de blugi, care să nu te incomodeze.

Bloggerița poartă în această perioadă rochiile maxi, o alegere foarte potrivită pentru o gravidă. Rochiile maxi arată mereu elegant și vin de minune pe o burtică de gravidă.

„Nu îmi vine să cred cât de repede evoluează această sarcină. Uneori vreau să opresc timpul și să mă bucur de fiecare clipă pentru că s-ar putea să fie ultima oară când am un bebeluș în burtă. Mă simt minunat la cele 32 se săptămâni, chiar dacă am un col scurt, sunt activă și burta nu mă incomodează. Țin minte că la prima sarcină când eram la același termen deja mă mișcam mai lent și nu dormeam prea bine, dar acum dorm foarte bine și alerg toată ziua după micuța mea Adela”, a povestit Cristina Gheiceanu pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram / Cristina Gheiceanu