A promis că ne aduce un eveniment de suflet, de caritate, plin de colinde și cu miros de izvar proaspăt și s-a ținut de cuvânt. Stela Botez a lansat albumul „Un colind și-o voie bună” într-o atmosferă de familie, presărată cu multe surprize din partea gazdei.

Sâmbătă, 12 decembrie, în seara Sfântului Andrei, Stela Botez și-a lansat primul album din carieră, CD-ul de colinde de Crăciun „Un colind și-o voie bună” în scop caritabil. Albumul conține 12 colinzi din sudul și centru Moldovei, colinzi folclorice arhaice preluate din culegerile de folclor. S-a muncit 5 ani la acest album, iar debutul în cariera artistică, Stela și l-a făcut tot cu un colind chiar de Crăciunul lui  2010.

Bubulici Photography-2052

„Organizez un eveniment de lansarea a albumului, unul în care am invitat toți cunoscuții, amicii, prietenii și colegii de breaslă – toți care vor să o ajute pe Beatrice. Evenimentul de caritate va fi în stil tranațional, cu izvar, plăcinte, mere și multe colinde. Nu voi uita de cobza mea și am să le aduc oaspeților cu mare drag comorile culese din satele Moldovei mele”, ne declara acum o săptămână interpreta de folclor Stela Botez.

Stela Botez_Revista Mireasa (13 of 373)

Cântăreața s-a ținut de cuvânt, iar detaliile de la evenimentul de lansare au fost bine puse la punct, astfel încât toată lumea să se simtă ca acasă. A cântat live o bună parte din colinzile de pe CD, iar amicii prezenți la lansare au putut să facă fotografii la brad, să servească mere și izvar cald, să admire o frumoasă colecție de haine pictate, marca Irina Madan și să pătrundă deja în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

La acest eveniment s-au colectat donații bănești pentru Beatrice Afanasiev, fetița de la Căușeni în vârstă de un an care s-a născut cu tumoare Wils la rinichiul stâng, operată recent. Micuța acum este internată în clinica Institutului de tumoare din Milano pentru a face tratamente chimioterapeutice foarte costisitoare, de circa 100.000$. Orice sumă de bani este binevenită întru ajutorul Beatriciei, de aceea Stela Botez a decis să dedice primul ei album acestui caz social, pentru că de Crăciun este bine să ajutăm pe cei care au nevoie mai mult.

Foto: Bubulici, Alex Morgoci

Distribuie articolul: