În această perioadă, în care toată lumea e afectată de răspândirea Coronavirusului, se încurajează intens carantina sau statul acasă. În timp ce unii s-au obișnuit cu acest ritm de viață, altora le vine mai dificil. Iată că, interpreta Aliona Triboi a filmat un un video motivant, în care, prin propriul exemplu te încurajează să #staiacasă. Cât de creativ este acesta și ce mesaj transmite interpreta, vezi mai jos.

Aliona a încărcat un video pe pagina ei de Facebook unde apare purtând mănuși, cu basma pe cap, bine aranajată și machiată. În video, interpeta își îndeamnă prietenii din mediul online să stea acasă, iar cât de creativă e încurajarea Alionei, vezi mai jos.

„M-am gândit să vă motivez și în felul ăsta!”, a scris Aliona.

Video artistei a strâns sute de aprecieri și mai multe comentarii de laudă pentru inițiativa acesteia.

Minunată!”, „Bravo, femeie harnică și frumoasă!”, „Pe lângă un BRAVO pentru acest mesaj, vreau să adaug că ești foarte frumoasă”, au fost doar unele dintre comentariile de laudă adresate interpretei.

Totuși unele doamne sunt de părerea că Aliona arată prea bine pentru a sta acasă, făcând apel la faptul că e machiată și bine aranjată, iar în acest caz interpeta a venit și cu o explicație.

„Toate femeile din neamul meu doar așa fac ordine… chitite și gătite… nu știi niciodată de unde sare iepurele :-)))))”, a scris ea în glumă.

Sursa foto & video: Facebook

Distribuie articolul: