Senzaționalul „Squid Game”(„Jocul Calamarului”), care a rămas în topul Netflix timp de două luni, a pierdut primul loc în fața unui alt serial sud-coreean „Hellbound”(„Sortiți infernului” – trad. Netflix). Thrillerul povestește despre modul în care ființele malefice din altă lume pedepsesc oamenii pentru păcatele lor. 

La doar trei zile de la premieră, care a avut loc pe 19 noiembrie, timpul total al vizionărilor serialului a depășit 43,4 milioane de ore. Prin comparație, „The Squid Game” a avut 30,4 milioane de ore de vizualizări în același interval de timp.

Park Jungja

Anul 2023. Oamenii încep brusc să primească mesaje despre data și ora morții lor. La scurt timp după asta, monștrii vin după ei, îi omoară și îi trimit în iad. Toate acestea duc la isterie în masă și la un val de fanatism religios. Aceasta este intriga noului serial sud-coreean „Hellbound”, care a ocolit „The Squid Game” în cursa celor mai vizionate seriale în primele ore de la lansare și a depășit clasamentul celor mai vizionate seriale de pe Netflix.

Urmărește trailerul „Hellbound” și spune-ne părerea ta.