Rubrica „…inspiră forță,expiră stres”, pentru toată lumea interesată de sport, mișcare și un corp sănătos. Rubrica este realizată de către antrenorii SportPark.

Astăzi vă prezentăm o serie de exerciții de antrenamente de grup. Aceasta este soluția dacă ești în căutare de mișcare, socializare și distracție! Este cea mai simplă metodă prin care să obții rezultatele dorite în cel mai scurt timp și în cel mai distractiv mod posibil.

Vrei să mergi la antrenamentele de grup însă nu știi dacă merită să le încerci s-au dacă ți se potrivesc?

Motive pentru care trebuie să încerci antrenamentele SportPark:

  • Varietate de antrenamente;
  • Antrenarea spiritului competitive;
  • Socializare și distracție;
  • Starea de bine;
  • Motivația instructorului.

  1. BRAZILIAN BUTT -Brazilian Butt este un program intens cu accent pe zona mușchilor fesieri fără a neglija celelalte grupe musculare. Caracteristica principală este de definire, reliefare și sculptare a mușchilor fesieri, printr-un antrenament care prepune o serie de exerciții cardio și de tonifiere.
  2. BODY PUMPING – Antrenamentul se concentrează pe utilizarea de greutăți medii și mișcări repetate de foarte multe ori ce te vor ajuta să scapi de grăsime și să câștigi forță și condiție musculară.
  3. ABS – Antrenament destinat dezvoltării mușchilor abdominali și a spatelui inferior.
  4. CYCLING – Cyclingul este un excelent antrenament cardio, similar joggingului și orelor de aerobică. Participanții își coordonează pedalarea și rezistența cu ritmul muzicii alese de instructor pentru a obține diferite intensități în timpul antrenamentului.
  5. Step – Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei antrenament step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor. Nu în ultimul rând, muzica și atmosfera de grup euforică induc o stare de relaxare și generează buna dispoziție.

Diversificarea antrenamentelor este una dintre cele mai bune metode de a preveni monotonia, iar clasa de grup fitness este locul în care îți păstrezi garantat energia și entuziasmul până la final.

Toți doritorii de a beneficia de serviciile SportPark se pot apropia la adresa: Chișinău, str. Nicolae Dimo 52. Detalii despre oferte și promoții la: 078 889 889.

Distribuie articolul: