Conflictul dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichitina nu se aplanează deja de câteva luni. Dacă în fața legii, Hanganu este curat, atunci Svetlana nu se grăbește să înece securea războiului.

Patric a declarat pe una din rețelele de socializare, ce îi încurcă să se înțeleagă cu fosta soție și de ce totuși rămân a fi doi străini.

Hanganu este de părerea că Svetlana este supărată pentru că a fost părăsită și încercă din toate puterile să-l îndepărteze pe fiul Patric Jr. de tatăl lui.

Eu de jumate de an încerc să fac acest lucru, sunt gata să mă implic financiar și să-i ofer cele mai bune condiții, dar cu condiția ca eu ca tată să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. Să știu întotdeauna că el este în siguranță și desigur să petrec cât mai mult timp cu dânsul, după posibilitatea mea. Ea dorește în schimb ca el să mă uite pe mine, ca el să petreacă cât mai puțin timp cu mine și eu în general să nu știu ce-i cu viața lui. De asta nu putem ajunge la un numitor comun, eu vreau ceva, iar ea vrea altceva. Scopurile sunt diferite, de asta la cineva zboară mintea.

Epopeea divorțului dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichitina a pornit de la videourile postate de bărbat după ce femeia i-a interzis să se vadă cu fiul lor comun.

Distribuie articolul: