TNME anunță cu bucurie vestea despre turneul spectacolului „STEAUA FĂRĂ NUME” de Mihail Sebastian, regie Alexandru Cozub, în mai multe orașe din spațiul European,pentru a transmite în lume atmosfera Mărțișorului de acasă.
inițiativa aparține Guvernului Republicii Moldova, care, împreună cu Biroul Relații cu Diaspora și Ministerul Culturii,organizează campania „Mărțișor în toată lumea”. În timp ce la Chișinău vor veni oaspeți din lumea întreagă pentru a participa la cea de a 58-a ediție a Festivalului Internațional Muzical „Mărțișor”, Teatrul Național „Mihai Eminescu” pleacă în lume cu un Mărțișor Teatral.

Spectacolul STEAUA FĂRĂ NUME de Mihail Sebastian, regie Alexandru Cozub se va juca în limba română cu titre în limba engleză la:

Cascais, Portugalia – 6 martie

Frankfurt, Germania –10 martie

Madrid, Spania – 12 martie

Santander, Spania – 14 martie

Padova, Italia – 29 martie

Milano, Italia – 30 martie

Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlanda de Nord – 7 aprilie

Dublin, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlanda de Nord – 9 aprilie

Bruxelles, Regatul Belgiei – 12 aprilie

Durata: 2 ore 15 min, fără pauză.

Spectacolul „STEAUA FĂRĂ NUME”, acesta e Mărțișorul cu care  venim în dar și sperăm să Vă aducă speranța unei noi primăveri, iubirea celor dragi oriunde Vă aflați!

Mai multe detalii despre sălile de joc și condițiile de acces găsiți la linkul: https://www.facebook.com/events/1191971115111656

Vă rugăm să urmăriți pagina web și pagina de Facebook a TNME pentru a fi la curent cu eventualele informații noi care vor apărea pe parcurs.

Distribuie articolul: