Caz incredibil în Londra: soția unui bancher corupt din Azerbaidjan a cheltuit o adevărată avere într-un singur magazin de fițe. Este primul caz de acest gen investigat de autorități.

Deși femeia de 55 de ani a solicitat să rămână în anonimat după ce a pierdut procesul nefiind în stare să explice proveniența banilor.

Presa din Marea Britanie a dorit ca publicul să știe toate detaliile din acest caz și s-a aflat că a cheltuit 16 milioane de lire, în faimosul magazin Harrods. Acest magazin deține mai multe departamente și furnizează produse de lux în peste 40 de state. Numai pentru bijuteriile Cartier, aceasta a cheltuit într-o singură zi 150 mii de lire sterline, iar timp de zece ani a cheltuit în mediu câte 4000 de lire pe zi, potrivit telegraph.co.uk.

Aceasta se numește Zamira Hajiyeva și este soția unui fost bancher, care a fost condamnat în 2016 la 15 ani de închisoare pentru fraude bancare. De asemenea, acum riscă să își piardă toți banii și casa ce valorează 15 milioane, potrivit autorităților din Anglia.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Sutienul-vedetă, de 1 milion de dolari din colecția Victoria’s Secret 2018. Bijuteria are peste 2100 de diamante

Distribuie articolul: