Presa internațională anunță că Prințesa Haya Al Hussein, cea de-a 6-a soție a conducătorului Dubaiului, a fugit de la soțul său, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Femeia și-ar fi luat copiii și o sumă de 39 de milioane.

Prinţesa Haya Al Hussein și-a părăsit soțul în vârstă de 70 de ani, pe soțul său, monarhul Dubaiului, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, luându-i cu ea pe cei doi copii pe care îi are cu el şi s-ar fi ascuns la Londra, anunță dailymail.ro.

Imagini pentru Haya Al Hussein

Haya, care a împlinit în această primăvară 45 de ani, vrea să divorțeze după 15 ani de căsătorie, din care s-au născut fiica Jalila de 11 ani și fiul Zayed de 7 ani. Motivele ei nu sunt cunoscute. Femeia este fiica fostului rege al Iordaniei, Husein, şi sora vitregă a actualului rege al Iordaniei, Abdullah al II-lea. Ziarul britanic spune că ea a fugit iniţial în Germania cu ajutorul unui diplomat german.
Imagini pentru mohammed bin rashid al maktoum wives

Emirul le-ar fi cerut nemţilor s-o înapoieze, însă a fost refuzat, ceea ce ar fi dus la o criză între cele două ţări.

Ea nu a mai fost văzută în public din ziua de 20 mai. Conturile sale de socializare, de obicei pline cu poze de la activităţile sale caritabile, nu mai sunt active din februarie. De obicei, îşi însoţea soţul în vizite şi la evenimente mondene. Însă, în ultima vreme, emirul a apărut numai singur.

Imagini pentru princess haya bint al hussein

Anul trecut, prinţesa Latifa bint Mohammed Al Maktoum, fiica conducătorului Dubaiului de la o altă soţie, a fugit de asemenea de acasă şi a încercat să ceară azil în America. Ea a fost capturată după care a dispărut din viaţa publică. Se crede că s-a înapoiat în Emiratele Arabe Unite. 

Imagine similară

Potrivit click.ro Emirul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, cu averea de 4 miliarde $, are 6 soţii şi 20 de copii. Prima Doamnă a Dubaiului este Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum, de 57 de ani, care s-a căsătorit cu acesta în 1979. Ea e mama a 12 copii, inclusiv a prinţului moştenitor, Hamdan, de 37 de ani.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: