Cântărețul R&B August Alsina susține că a avut o relație cu actrița Jada Pinkett Smith și că soțul ei, Will Smith, știa, ba chiar le-a dat permisiunea.

August, în vârstă de 27 de ani, a declarat pentru „The Breakfast Club’s Angela Yee” că a iubit-o pe Jada (48 de ani). „M-am întâlnit cu Will și am avut o discuție despre transformarea căsniciei lor într-un parteneriat pe viață… mi-a dat binecuvântarea lui”, a spus artistul.

Potrivit Page Six, Jaden, în vârstă de 21 de ani, fiul soților Smith, i-a făcut cunoștință actriței cu August în 2015. Cântărețul susține că el și Jada au devenit foarte apropiați, că au petrecut mai multe vacanțe împreună cu familia în Hawaii, un an mai târziu, și că au mers împreună la gala premiilor BET, în 2017.

„Am pus totul în această relație, ani din viața mea, și o iubesc sincer și foarte, foarte profund, o iubesc mult”,  a mai spus cântărețul. M-am dedicat total ei, atât de mult încât aș putea muri chiar acum și aș fi fericit să știu că m-am dedicat cu adevărat cuiva. Am iubit o persoană, am trăit asta și știu cum e să simți așa ceva, iar unii oameni nu au niciodată parte de așa ceva în viața lor” a adăugat el.

„Știu că sunt binecuvântat și că această discuție este dificilă, pentru că e greu pentru multă lume să înțeleagă, dar de vreme ce începe să-mi afecteze viața, trebuie să spun adevărul”, a mai spus August Alsina.

Contactat de Page Six, un purtător de cuvânt al soției lui Will Smith a negat afirmațiile artistului, spunând că nu sunt adevărate.

August își promovează în prezent noul album, „The Product III:stateofEMERGEncy”. El a precizat că nu dorește să provoace probleme nimănui prin dezvăluirile făcute, deși efectul spuselor sale ar putea fi tocmai invers. În ciuda a ceea ce crede lumea, nu sunt un provocator. Nu-mi place scandalul. Scandalul îmi dă bătăi de cap. Și nu cred că este important pentru oameni să știe ce fac, cu cine mă culc, cu cine mă văd… dar în cazul ăsta este foarte diferit pentru că, așa cum am zis, sunt mulți oameni care mă urmăresc, căutând ceva interpretabil”, a spus el.

„Am pierdut bani, prietenii, relații și cred că deoarece oamenii nu știu adevărul. Dar nu am făcut niciodată ceva greșit”, a subliniat August. „Îi iubesc pe oamenii ăștia (soții Smith), practic sunt ca familia mea. Nu am ceva rău de spus despre ei. Sunt niște oameni minunați”,  a mai spus cântărețul.

Jada Smith a negat în trecut zvonurile conform cărora ea și Will ar avea o relație deschisă și a subliniat că nu vor divorța niciodată. Uite care e treaba cu Will și mine – suntem o familie.

Asta nu se va termina niciodată. Pur și simplu nu. Niciodată. Suntem o familie. Dincolo de problemele din căsnicie, la sfârșitul zilei eu și Will suntem o familie. Sunt alături de el, orice ar fi”, a declarat ea în 2018, în emisiunea de radio „Sway’s Universe”. „La sfârșitul zilei, este un bărbat care se poate baza pe mine pentru tot restul vieții lui, punct”, a conchis actrița.

 

Distribuie articolul: