Chiar de la începutul acestei săptămâni aflam despre faptul că Sore Mihalache a ieșit în concediul de maternitate, fiind înlocuită, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de Adela Popescu. Viitoarea mămică este însărcinată în luna a șaptea și poartă sub inimă o fetiță, numele căreia a și fost ales deja. Nu este căsătorită încă cu iubitul ei, Mircea Julean, însă promite că va merge în fața altarului imediat de cum se va naște fetița.

Sore ne anunța încă din luna octombrie că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și își dorește să împartă cu fanii săi toată fericirea pe care o simte. Pentru că se află deja în a șaptea lună de sarcină, vedete a decis să pună la punct garderoba fetiței, așa că a comandat deja primele ținute realizate după propria schiță. Sarcina o face mai inspirată ca niciodată și de-abia așteaptă să o nască pe Erin!

12466267_1111385068901896_1003778012049825350_o

„An nou, planuri noi, unele vise vechi, altele în plin proces de creație. 2016 se anunță a fi anul meu preferat, în special lunile de primăvară, pe care le aștept cu sufletul la gură. Mereu am fost întrebată ce mă inspiră atunci când compun sau când desenez schițe noi de modele în atelier. Răspund mereu la fel: „viața, ceea ce trăiesc sau ceea ce trăiesc oamenii din jurul meu”. Îți mărturisesc faptul că n-am mai fost atât de plină de inspirație niciodată, pe toate planurile, parcă nu-mi ajung cuvintele ca să exprim tot ceea ce gândesc și simt. Am următoarele trei piese gata și încă nu mă opresc din compus, hăinuțele ies pe bandă rulantă din atelier, blocul meu de desen este plin de schițe, curierul vine cu materiale și cu mostre noi… Ce să mai, o nebunie frumoasă!

page

Am senzația că în următoarele trei luni, trebuie să pun absolut totul la punct pentru următorul an, pentru că nu am idee cum și cât îmi va schimba bebelușa viata (toți îmi spun că 180 grade este răspunsul) și tocmai pentru că sunt un Scorpion meticulos și calculat, îmi place să știu că am un plan amănunțit, profesional vorbind. În altă ordine de idei, pentru că vorbeam despre inspirație, îți prezint mai jos prima rochiță a lui Erin marca Hard Coeur”, a comunicat Sore, într-un mesaj virtual.

Foto: soreonline.com

Distribuie articolul: