Vă aduceți aminte cu siguranță de fetele din trupa A.S.I.A și de componența lor inițială. Sorana, una dintre soliste, spune că a venit momentul să-și realizeze un vis mai vechi - acela de a deveni designer și a fonda o proprie marcă.

Sorana Darclee și-a văzut un vis îndeplinit! Artista s-a alăturat în mod oficial breslei designerilor din România cu prima sa colecție de încălțăminte. Brandul poartă numele artistei și deja a fost prezentat publicului printr-o lungă campanie de teasing, susținută de însăși Sorana.

cats

Sprijinită de mama ei, într-una din zilele trecute, vedeta și-a prezentat colecția de debut în cadrul evenimentului român de modă Bucharest Fashion Week. Numele acestei colecții realizate în colaborare cu EOS vorbește de la sine – „Fairy Tale”, aceasta fiind inspirată din lumea copilăriei, a amintirilor și situațiilor în care totul era posibil.

My Mom…she means the World to me. Happy Easter!

A post shared by Sorana Darclee Mohamad (@soranadarclee) on

„Am ales perioada în care ne credeam în basme și ne doream să devenim prințese, așa că m-am lăsat purtată de val și am ales fluturii și unicornii ca personaje principale. Materialele sunt de la piele naturală și plasă până la plasticul folosit în încălțările Cinderella. Designul s-a îndreptat spre încălțări comode, rezultând un stil casual datorită faptului că acestea fac parte din conceptul mamă-fiică”, susține creatoarea.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: