Parcă mai ieri era 1 septembrie, iar Emilian Crețu își conducea, emoționat, sora mai mică la liceu. Ninuța venise de la Negureni cu inima plină de emoții și de-abia aștepta să guste din noua experiență. Astăzi respiră ușurată, pentru că a trecut un an de studii plin de încercări, dar extrem de frumos.

În toamna anului 2016, Nina Crețu pășea pragul Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi”, fiind înmatriculată în clasa a X-a. Frumoasa liceană l-a avut alături, la careu, pe Emilian Crețu – fratele mai mare și cel care i-a fost dintotdeauna cel mai bun prieten și scut. 

14141894_1184003761660175_5634457916728783538_n

Astăzi, Ninuța se declară fericită pentru această decizie academică:

„Venind la acest liceu, credeam că n-o să reuşesc, că o să-mi cadă tot părul din cap de la atâta stres (pe bune). Uneori aveam impresia că nu mai pot, însă în ciuda tuturor celor întâmplate, mai bune sau mai puțin plăcute, am ajuns în aceasta zi frumoasă când chiar mă bucur nespus că învăț în aceasta şcoală minunată, alături de nişte colegi super și profesori înțelepți şi înțelegători. Vă doresc tuturor vacanță frumoasă!”, împărtășește tânăra.

Pentru Ultimul Sunet, eleva a ales să poarte o rochie a designerului Olga Parubina, iar cel care a avut grijă și de această dată de imaginea sa a fost tot Emilian, care este și stilist, dar și makeup artist & hairstylist de meserie.

nina

Menționăm că în paralel cu studiile, Nina Crețu a reușit să se afirme în modeling, pozând pentru brandurile autohtone Parubina și Pupi Sweet Dress.

Felicitări și vacanță frumoasă, Nina!

Foto: Arhiva personală, Pupi sweet dressIacovlev Dima PhotographerParubina

Distribuie articolul: