Sărbătoare mare în familia Crețu. Maria, sora mai mare a actorului Emilian Crețu, s-a căsătorit, iar ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, acasă la mama lor, la Negureni.

Maria Crețu s-a căsătorit ieri cu alesul inimii sale, Dionise Unciulenco, cel alături de care trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste.

Cuplul și-a unit oficial destinele, dar a a avut parte și de o cununie religioasă. Nunta celor doi a avut loc la Negureni, într-un cadru restrâns alături de cele mai apropiate rude și prieteni.

Mireasa a purtat o superbă rochie albă tip A-line, cu decolteul în V și tăieturi pe lungimea mânecilor. Atât machiajul cât și coafura au fost realizate de fratele său, Emilian Crețu, care a avut emoții, recunoscând în stories că nu mai pregătise o mireasă de vreo doi ani. Nu putem să nu remarcăm că fiica Mariei, Lavinia, a purtat o rochie albă asortată cu cea a miresei.

Veselia a durat câteva ore, timp în care mirii și invitații s-au delectat cu bucate alese și vinuri savuroase, au dansat și chiuit, așa cum se cuvine la o nuntă moldovenească.

Felicitări, cuplului! Casă de piatră!

Foto: Instagram 

Citește și: Maria Crețu: „Mama îmi trimite de la Negureni zmeură, coacăză, multe decorațiuni comestibile”. Cum și-a deschis o afacere dulce în Italia