„Evenimentul de societate al anului” - așa e numită, de ceva timp, nunta Pippei Middleton cu milionarul britanic James Matthews. Sora mai mică a Ducesei de Cambridge s-a căsătorit ieri într-o ceremonie privată, iar fotografiile ajunse pe internet trădează scene parcă rupte din basm!

Pippa Midleton și James Matthews s-au căsătorit religios ieri, într-un eveniment privat, însă fotografiile și imaginile live de la eveniment s-au răspândit rapid în spațiul virtual. Ceremonia a avut loc la  Biserica St Mark din Englefield, Berkshire, iar la evenimentul religios au fost invitați aproximativ 150 de oaspeți. În ciuda zvonurilor, Meghan Markle, iubita Prințului Harry, a lipsit de la nuntă.

1

Rochia de mireasă a Pippei amintea oarecum de cea purtată de Kate, în 2011. Creația dantelată, cu tul și perle, este o semnătură a brandului Giles Deacon.

7

Și dacă Pippa a fost ea însăși una dintre cele mai renumite domnișoare de onoare din lume, participând la nunta surorii Kate, mireasa a preferat să apeleze la serviciile unor copilași, care aveau să împrăștie petale în calea mirilor.

Printre ei, și nepoții săi – Prințul George și Prințesa Charlotte.

După ceremonie, cca 350 au fost așteptați la casa părinților Pippei, care a găzduit o recepție.

Vedeți mai multe fotografii:

Foto: GETTY