Deși pare incredibil, îndrăgita interpretă Sofia Rotaru, împlinește astăzi onorabila vârstă de 71 de ani. Cu toate acestea, interpreta arată senzațional și rămâne a fi un exemplu de frumusețe, feminitate și grație. 

Artista de origine etnică română din Ucraina, este astăzi omagiată și împlinește onorabila vârstă de 71 de ani. Se pare că Sofia Rotaru a avut parte de o surpriză frumoasă din partea celor dragi, care au felicitat-o cu multe flori și baloane colorate, organizându-i și o sesiune foto.

Fiul ei, Ruslan Evdokimenko, a ținut să o felicite prin intermediul rețelelor de socializare postând u mesaj scurt, dar emoționant: „La mulți ani dragă Mamă! Fii sănătoasă și fericită! Te iubesc!”. Și soția acestuia, Svetlana i-a dorit La mulți ani printr-un mesaj scurt:„Te prețuim și te iubim”, publicând o poză din tinerețea artistei. Nici sora interpretei, Aurica nu a ezitat să vină cu o urare: „La mulți ani Sonechka! Îți doresc sănătate și fericire!”

La fel au făcut și colegii de breaslă a interpretei, printre care Grigorii Leps și Konstantin Meladze, dar și fanii artistei din întreaga lume, postând poze cu ea și urându-i La mulți ani!. 

Sofia Rotaru se pare că a descoperit elixirul tinereții și continuie să ne uimească cu modul în care arată. La 71 de ani, artista are un chip luminos, o siluetă frumoasă și arată mult mai bine decât arăta acum 30 de ani, spun fanii ei.

„Privighetoarea din Bucovina” are în repertoriu peste 400 de cântece care au încântat generaţii de admiratori. În cei peste 40 de ani de activitate scenică imaginea artistei este absolut fermecătoare. A devenit „Artistă a poporului” în Ucraina şi în Republica Moldova. În 1986, i-a fost conferit titlul de „Artist al Poporului” în URSS. În anul 2000, a fost desemnată „Cântăreaţa secolului XX” în Rusia.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Sofia Rotaru are o pasiune mai veche! Ce face artista atunci când nu o vede nimeni (Foto)