Să vezi și să nu crezi! Cântăreața din Ucraina cu origini basarabene, Sofia Rotaru, a fost prezentă aseară la deschiderea faimosului festival de muzică New Wave 2021 (n.r. – „Novaya Volna”). Artista i-a uimit pe toți atunci când s-a afișat pe covorul roșu și atât cei prezenți, cât și internauții, la vederea imaginilor, au rămas mască.

Sofia Rotaru arată atât de bine, încât crezi că pentru ea, timpul s-a oprit din loc! Este greu de crezut, că luna aceasta, interpreta care de câteva decenii ne cântă „Romantică”, a împlinit vârsta de 74 de ani. Nu doar fanii, ci și jurnaliștii prezenți la eveniment au rămas uimiți să descopere că aceasta arată la fel ca în imaginile de pe Instagram sau poate chiar mai bine.

În ultimii ani artista a fost mai puțin activă, susținând doar câteva concerte, din motive de sănătate, potrivit reprezentanților săi oficiali. Iată de ce, după ce în 2018, aceasta a refuzat să susțină un concert în Rusia (unii spuneau că motivul au fost tensiunile dintre Ucraina și Rusia), nimeni nu se aștepta că își va face apariția la New Wave. Artista însă a acceptat invitația prietenului său, compozitorul Igor Krutoy, care este și fondatorul festivalului.

Interpreta a purtat o rochie în culori sidefate de alb-gri-bej, iar aceste nuanțe cât și stofa gofrată au creat iluzia scoicilor de pe fundul mării. Diva a fost imediat poreclită Perla.

Sofia Rotaru a interpretat pe scena de la New Wave 2021, piesa sa nouă în limba rusă: „O inimă cât Soarele”.

Oare cum reușește să arate cu 30 de ani mai tânără?

Sursa: Instagram / New Wave, Peopletalk.ru