Formează unul din cele mai bogate, faimoase și frumoase cupluri de peste Ocean, dar relația lor nu a fost ferită de probleme. S-a zvonit de mai multe ori că întâmpină probleme în cuplu, ba chiar presa îi dădea aproape divorțați înainte de lansarea veștii cea mare de către Beyonce – că este însărcinată cu gemeni.

Într-un interviu inedit, celebrul Jay-Z recunoaște că a înșelat-o pe soția sa, diva Beyonce. Miercuri, legenda hip hop în vârstă de 47 de ani a fost invitatul jurnalistului Dean Baquet de la The New York Times, iar din întâlnirea celor doi a ieșit o discuție foarte interesantă, în care rapperul a mărturisit multe lucruri. Soțul lui Beyonce a recunoscut că a fost necredincios celei cu care este căsătorit de 9 ani și cu care are 3 copii, pe fetița Blue Ivy și gemenii de câteva luni Sir și Rumi.

A fost infidel, dar terapia de cuplu i-a salvat căsnicia și a împiedicat-o pe Beyonce să divorțeze, mai mult, s-au decis să-și mărească familia, diva născându-i pe gemeni în luna iunie. Rapperul a vorbit deschis despre infidelitate, minciună și o perioadă mai dificilă din trecut, aceeași perioadă care l-au făcut să-și îndepărteze soția și să o înșele. Subiectul a fost unul controversat și tocmai acum vedeta și-a făcut curaj să vorbească.

„Trebuie să supraviețuiești. Așa că treci pe modul de supraviețuire, iar apoi ce se întâmplă? Renunți la toate emoțiile. Chiar și cu femeile te vei opri din a mai simți ceva, ca să poți realiza din nou că ești conectat…. În cazul meu totul a fost profund. De acolo au început să se întâmple toate, de acolo și infidelitatea.”

Din fericire, muzica i-a ajutat pe cei doi să se apropie din nou:

„Folosim arta noastră ca pe o terapie. Am început să facem muzica împreună.” Muzica a fost un altfel de terapie de cuplu care i-a împiedicat să divorțeze: „Știi, majoritatea oamenilor pleacă, așa că rata divorțului este de peste 50% pentru că nu se pot vedea pe ei înșiși. Cel mai greu lucru este să vezi durerea de pe fața cuiva, o durere pe care i-ai provocat-o tu”, a adăugat Jay-Z.

Vezi și: Primele imagini cu gemenii lui Jay-Z și ai lui Beyonce! Iată cum au fost surprinși Rumi și Sir (Foto)

Distribuie articolul: