Șocant! Un copil de un an şi patru luni a căzut de la etajul doi al clădirii. Într-o clipă de neatenţie a mamei, copilul s-a strecurat prin spaţiul dintre balustradă şi perete. Potrivit observatornews, copilul a ajuns în comă la spital. 

Totul s-a întâmplat chiar sub privirile înspăimântate ale mamei. Bebelușul s-ar fi strecurat pe lângă o balustradă, a intrat prin spaţiul îngust dintre aceasta şi perete şi s-a prăbuşit de la etajul doi al mall-ului din Arad. „De aici a picat, de sus!”

După impactul violent cu podeaua, micuţul a rămas inconştient. Câţiva oameni din mall au încercat să îi ofere primul ajutor, până la sosirea medicilor. 

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Pescar Livia, Inspector principal. 

Copilul a ajuns în comă la Spitalul Judeţean din Timiş. “În cursul serii a fost adus la Spitalul Judeţean un minor, prin transfer de la Arad. Dată fiind starea gravă a pacientului, a fost internat pe Terapie Intensivă”, spune Mihai Grecu, șef UPU Timiș. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă acum să afle exact cum s-a produs incidentul.

Sursa: observatornews

Distribuie articolul: