Potrivit presei de peste Prut, Gina Pistol este însărcinată, se pare, în primul trimestru, și urmează să aducă pe lume primul copil. Ea și Smiley au o relație de aproximativ 3 ani, pe care au oficializat-o abia câteva luni în urmă.

Publicația Ciao.ro, a anunțat în exclusivitate că Gina Pistol este gravidă în primul trimestru de sarcină și că urmează să-l facă tătic pe Smiley peste numai câteva luni, după cum ne-au mărturisit surse din anturajul lor. Blondina și artistul încă își doresc să țină secret faptul că urmează să devină părinți, conform acelorași surse.

Smiley, tătic de fată?

„Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, sustin surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley.

Gina pare să fie dată de gol din cauza aspectului vestimentar, fiindcă în ultimul timp, aceasta a început să poarte haine cât mai largi pentru a nu fi vizibil abdomenul. În plus, se zvonește că ar mai fi luat și în greutate câteva kilograme.

Este sau nu este adevărat, cu siguranță vom afla în curând. Totuși, se spune că nu iese fum fără foc.

View this post on Instagram

Imi esti tot! La multi ani! @smiley_omul

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Sursa: Ciao.ro

Distribuie articolul: