A venit barza! Smiley și Gina Pistol au devenit părinți! Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă, chiar de artist, prin intermediul rețelelor sociale!

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. :)”, a dezvăluit Smiley.

„Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni.

Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris fericitul tătic.

Mai mult de atât, interpretul a distribuit un filmuleț în care a arătat momentul pregătirii bagajului de maternitate, cu exact o seară înainte de a deveni părinți. De asemenea, în video, Smiley și Gina le-au mulțumit tuturor pentru cuvintele calde de susținere și urările frumoase de naștere ușoară.

Smiley și Gina Pistol au păstrat discreția și au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, confirmând-o abia doi ani mai târziu. În septembrie 2020, cuplul a dezvăluit că vor deveni părinții unei fetițe.

Sursa: Youtube / 8, 8 si ceva, FIX cu Smiley

Distribuie articolul: