Smiley și-a surprins fanii cu o schimbare de look! Și, se pare că nu a realizat-o pentru că avea pofte de schimbări, ci pentru a crea o imagine potrivită pentru clipul unei piese de-ale sale. Cum arată acum interpretul, vezi mai jos.

Recent, Smiley a distribuit o fotografie pe pagina sa de Instagram unde arată ceva mai diferit decât de obicei. Pe lângă faptul că s-a tuns pe jumătate de cap, acesta mai poartă și cosițe!

Fotografia pare să fi fost făcută încă la salonul de frumusețe așa cum interpretul apare cu masca de protecție. Însăși lui Smile i s-au dat pe gust schimbările, cel puțin la asta ne duce cu gândul comentariul lăsat de artist alături de fotografie.

„Eu zic că stăm bine. Va fi bine!”, zice el.

Internauții însă au reacționat diferit la schimbarea lui Smiley, în timp ce unii l-au încurajat zicându-i că-l prinde bine noua coafură, alții nu au fost tocmai de aceeași părere.

„Nu-mi place ce-ți facuși în cap”

„Te rog, nu mai pune poze cu codițe, împletituri și alte alea.😂😂 Am un fan de al tău acasă, părul la fel de lung și stăm într-un oraș unde nu am găsit un salon să-l facă ca pe tine. Aceeași problemă am avut-o și în iarnă, când ai avut codițe”

„Îmi place foarte mult cum ți-ai făcut părul 👏”, sunt unele dintre comentariile lăsate la postare.

Tu cum crezi, îl prinde bine pe Smiley noua coafură?

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: