După dezvăluirile de acum două zile, pe care le-a făcut în direct prezentatoarea Andreea Esca, dar și mesajul ei, extrem de emoționat, din cadrul acestuia, Smiley a venit cu o replică la fel de emoționantă, adresându-se tuturor celor din jur. Dacă unii l-au susținut pe artist s-au găsit persoane care au venit cu comentarii acide.

Afectat de situația în care se află omenirea, și în special țara sa, și emoționat de declațiile Andreei Esca, Smiley este printre puținii artiști care a decis să-și expună poziția asupra celui mai discutat subiect din prezent, dar și modului neserios de abordare a unor persoane cu privire la Covid-19.

„Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atat…

O cunosc și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunostință personală care a avut Covid. Boala asta există și se răspândește foarte ușor”, spune artistul, apoi continuă: „Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aș vrea să vă mai rog să nu mă puneti la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grija față de noi, cele care instigă la ură, cele defaimatoare, vor fi șterse. ❤️”. Deși cei mai mulți dintre internauți l-au susținut pe Smiley, s-au găsit și cei care nu au fost de acord cu spusele lui.

Pentru a vedea reacția emoționantă a Andreei Esca, care vorbește cu lacrimi în ochi despre medici, dar și cele mai grele momente prin care au trecut membrii familiei sale de când s-au îmbolnăvit, urmăriți interviul de mai jos, integral sau începând cu minutul 15:34.

Cu siguranță fiecare are dreptul la propria opinie, dar pericolul infectării și complicațiilor apărute în urma acesteia, există. Despre asta ne vorbesc statisticile și studiile recente. Dacă cineva va trece ușor prin boală, asta nu înseamnă că această persoană sunteți dvs., indiferent de modul de viață pe care îl duceți. Aveți grijă de voi și de apropiații voștri.

Citește și: Andreea Esca, despre Covid-19 și complicațiile apărute: „Pur și simplu s-a dărâmat cerul peste mine” (Video)


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA