Smiley și Gina Pistol formează, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Dragostea lor durează de ani de zile, iar împreună au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Josephine. Recent, Smiley a vorbit despre cum funcționează căsnicia lor cu fosta vedetă de televiziune și despre schimbările de la momentul în care au făcut pasul cel mare acum un an și au devenit soț și soție.

Povestea de dragoste pe care o trăiesc Smiley și Gina Pistol pare desprinsă din basme. Iubirea lor depășește orice barieră, iar timpul și instituția căsătoriei nu și-au lăsat amprenta într-un mod negativ în viața lor.

Recent, în timpul unui interviu oferit presei, artistul a vorbit despre căsnicia cu fosta prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”. Din fericire pentru ei instituția căsătoriei nu a schimbat cu nimic bunul mers al lucrurilor, dimpotrivă. Cântărețul este de părere că relația lui cu Gina își urmează parcursul firesc și normal.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a declarat Smiley, într-un interviu OK!Magazine.

Iubirea nu este suficientă dacă nu este întreținută, iar Smiley se poate considera unul dintre bărbații norocoși de pe această planetă. Și-a complimentat soția mărturisind că firea ei veselă și zburdalnică îl face să se simtă mereu atras de ea, aceasta fiind și una dintre calitățile cu care Gina și-a cucerit soțul și menține vie flacăra în cuplu.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este”,a adăugat Smiley, conform sursei menționate anterior.

Distribuie articolul: