Anul acesta vedetele de la noi, și nu doar, nu prea mai pleacă în vacanțe, dar oricum ne-au oferit ocazia să le vedem cât de bine arată în costum de baie chiar și după carantină. Multe dintre ele și-au păstrat corpul tonifiat și frumos chiar dacă nu sperau că anul acesta vor mai ajunge la plajă. 

Deci să vedem ce vedete de la noi s-au etalat în costum de baie și pentru ce modele au optat.

Natalia Barbu

Interpreta se bucură de o vacanță la mare alături de familie. Natalia arată spectaculos în costum de baie. Aceasta are multă grijă de felul cum arată.

Natalia Gordienko 

Interpreta are o vacanță plină de adrenalină. Experimentează tot felul de sporturi de apă, iar la capitolul frumusețe are din nou nota 10. Natalia este într-o formă de zile mari. Are un corp bine lucrat, tonifiat și bronzat.

DARA 

Artista a petrecut și ea câteva zile la plajă și ne-a arăt câte de bine arată în costum de baie separat.

Ana-Irina

Bloggerița se află într-o vacanță cu rulota în Grecia. Nu mai trebuie să spunem cât de bine arată în costum de baie pentru că se vede cu ochiul liber. Ana-Irina preferă costumele de baie în două piese.

Rodica Rusu

Și Rodica Rusu se bucură de o vacanță în Grecia. Aceasta este adepta costumelor de baie atât întregi cât și din două piese și arată la fel de bine în ambele.

Tu cui i-ai da nota 1o?

Vezi și: Parada costumelor de baie cu Anastasia Fotachi (Foto)