Acum acest caz este numit „filmul tragediei din Timișoara”. Un incident cu adevărat șocant a avut loc în România. Tragedia a avut loc marţi dimineaţa în zona Dâmboviţa din Timişoara. Femeia avea 33 de ani şi avea doi copii, de trei şi şase ani. Atenție! Urmează informații cu puternic impact emoţional.

Femeia avea 33 de ani și s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi de doar trei și șase ani. Conform observatornews, femeia şi băieţelul de aproape trei ani erau deja decedaţi atunci când echipelele de salvare au ajuns la faţa locului.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de ieri, 03.05, în centrul oraşului Timişoara. Ca în fiecare zi, femeia îşi ducea la grădiniţă cei doi copii.

Totuși în acea zi, în drum spre grădiniţă ea s-a oprit în dreptul unui bloc de 10 etaje, unde şi-a pus în aplicare un plan pe care se pare că îl avea deja. Locuitorii blocului i-au găsit pe cei trei întinşi pe caldarâm. Femeia şi băieţelul de trei ani au murit pe loc. Medicii au sperat că măcar fetiţa, de şase ani, care mai prezenta semne vitale să fie salvată, însă au declarat decesul după o oră. 

Cine este femeia? 

Iulia era absolventă a facultăţii de Psihologie, nu era bolnavă şi nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze. În plus, depusese de doar câteva zile actele de căsătorie. Urma să-i spună „da” aceluiaşi bărbat de care divorţase. Anchetatorii iau în calcul orice variantă, atât cea a unei decepţii, a unor probleme în familie, dar şi cea medicală, a unei depresii. 

Se spune că tatăl copiilor are 36 de ani şi a aflat de tragedie în Austria, acolo unde era plecat la muncă. Acesta urma să revină în ţară pentru a se recăsători cu femeia de care a divorţat în urmă cu mai mulţi ani. 

„Femeia a încercat să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat, însă, după un timp, şi-a dat seama că încă îl iubeşte pe cel cu care avea copii. Chiar au depus actele la Primăria Timişoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în faţa ofiţerului stării civil”, scrie Opinia Timişoarei. 

Devastat de durere, tatăl copiilor este acum în drum spre Timişoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei. 

Locul crimei a fost împânzit de criminalişti. Anchetatorii urmează să stabilească pas cu pas traseul femeii din acea dimineaţă şi comportamentul acesteia pentru a vedea dacă s-a produs un eveniment major în viaţa acesteia care ar fi putut-o determina să recurgă la un asemenea gest.

Declarația vecinului potrivit adevărul.ro:

„Are casă, are o situaţie foarte bună” Vecinul îl cunoştea bine şi pe omul care a fost alături de Iulia foarte mulţi ani.

„Ei se ştiau de mici copii. Am fost la nunta lor. Era un băiat foarte respectuos. Am rămas blocat când am auzit că s-au despărţit, dar în viaţă nu poţi să ştii niciodată ce şi cum o să fie. După ce s-au despărţit, pe el nu l-am mai văzut, am auzit că el a plecat în Austria. El stă tot aici, în zona Freidorf, are casă, are o situaţie foarte bună”, a mai declarat bărbatul.

Chiar şi psihologii spun că doar o situaţie de cumpănă, care este greu de gestionat, te pot face să recurgi la un asemenea gest. 

Încă nu se ştie deocamdată ce anume s-a întâmplat, dar acest lucru va fi stabilit de anchetatori.

Sursa Foto: observatornews, adevărul.ro.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: