Sinceritatea copiilor e tulburătoare, iar de cele mai multe ori vine să le reamintească adulților despre cum aceștia au uitat să rămână. Pentru situația de mai jos e nevoie de puține cuvinte, în schimb - de multe concluzii.

Pe pagina de Twitter a apărut, la 3 mai, un clip în care o fetiță de 7 ani se apropie de prietenii săi, după ce și-a testat în premieră noua proteză bionică de la piciorul drept.

„Micuța Anu învață în orașul englez Birmingham. Vedeți ce s-a întâmplat atunci când le-a arătat în premieră prietenilor noua sa proteză. E pur și simplu înălțător”– se descrie în clipul publicat pe Twitter.

Micuței Anu i s-a amputat piciorul la scurt timp după ce s-a născut, iar fetița poartă proteza din fragedă copilărie. Noua proteză metalică ce i s-a pregătit însă avea să îi permită să se miște la fel ca oricare alt copil.

Grație noii sale proteze, Anu poate acum să meargă, să fugă și să danseze la fel ca și restul copiilor, iar imaginile video cu această întâlnire emoționantă au acumulat peste 69 de mii de aprecieri și 40 de mii de retweet-uri.

Video:

Foto: Today Show

Distribuie articolul: