Tenismena din România s-a vaccinat, miercuri, 24 februarie, împotriva COVID-19, la Institutul „Cantacuzino” din București. În imaginile surprinse în interiorul centrului, Simona Halep părea emoționată, scrie digi24.ro.

În momentul în care era pregătită pentru administrarea dozei, asistenta îi spune să stea relaxată, iar Simona spune: „Cât se poate (de relaxată – n.n.)”.

După ce a fost vaccinată, Simona a spus râzând: „Nu am simțit nimic”.

La ieșirea din centrul de vaccinare, Simona Halep a făcut declarații și a spus că speră ca tot mai multe persoane să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

Sunt bine, am avut un pic de emoţie. Îmi doream (să mă vaccinez – n.r.), dar, bineînţeles, că tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult”, a spus Simona Halep.

Sursa: digi24.ro

Citește și: „Am refuzat primele două săptămâni”. Moldovenii din Marea Britanie, vaccinați anti-covid, despre imunizare și reacții secundare

Distribuie articolul: