Soția președintelui american știe cum să se facă remarcată în cadrul evenimentelor oficiale! Michelle Obama a dat încă o lecție de strălucire prin felul în care s-a îmbrăcat pentru ultima cină oficială găzduită de Casa Albă.

Casa Albă a găzduit ieri o cină oficială la care au fost invitați prim-ministrul italian Matteo Renzi, alături de soția sa, Agnese Landini. Cuplurile au putut fi admirate atunci când au ieșit în fața reședinței prezidențiale, pentru a-i saluta pe jurnaliști.

Pentru acest eveniment, Michelle a ales să îmbrace o rochie decorată cu paiete sclipitoare, by Atelier Versace.

Cea care i-a făcut această alegere vestimentară e nimeni alta decât moștenitoarea atelierului – creatoarea de modă Donatella Versace.

Sunt măgulită și onorată să am ocazia să o îmbrac pe Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Îți mulțumesc, Michelle, pentru toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru America și pentru întreaga lume, mai ales pentru abilitarea femeilor și inspirarea lor preutindeni”, a mărturisit Donatella, într-o postare făcută pe Instagram.

Rochia ca rochia, însă priviți la formele atletice ale soției președintelui american. Nici măcar nu a avut nevoie de accesorii!

Ocazia a meritat. Aceasta a fost ultima cină oficială, găzduită de cuplul prezidențial la Casa Albă.

#MichelleObama #Look 4

A post shared by MAMEY el nuevo Negro (@mameyelnuevonegro) on

Foto: Instagram, PABLO MARTINEZ MONSIVAIS/AP, MANUEL BALCE CENETA/AP, OSHUA ROBERTS / REUTERS