Soția lui Radu Sîrbu, fostul solist O-Zone, Sianna, în colaborare cu Dj Layla, a lansat cel mai provocator videoclip de până acum! Artista dedică această piesă „celor care știu să iubească cu pasiune”. Așa apare artista în cel mai nou videoclip al său #AMARĂ.

„Când am scris versurile piesei „Amară” mă gândeam că iubirea în sine este ca o ciocolată amară. De multe ori relațiile imposibile și amare sunt de fapt cele mai dorite și cele mai dulci. Știu după mine că oricât de „amară” și provocatoare nu ar fi relația pe care o am și oricât de ploioase nu ar fi unele zile, din miliardele de oameni de pe planetă, aș vrea să adorm doar în brațele lui. Așa că, dedic această piesă celor care știu să iubească cu pasiune, să se dedice întru totul si să savureze iubirea ca pe o ciocolată, uneori amară, alteori dulce”, a declarat artista.

Soția cunoscutului interpret și producător muzical Radu Sîrbu este mama a trei copii și este într-o formă de invidiat, reușind să slăbească spectaculos pentru filmările videoclipului „Amară”.

Nu este primul videoclip în care Sianna își dezvăluie feminitatea și senzualitatea (vă reamintim videoclipurile pieselor „I’m Your Angel” sau „Love is Calling” în colaborare cu Dj Layla) însă este unul dintre cele mai senzuale pe care le-a lansat până acum.

Sianna alias Sîrbu Ana s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului pentru colaborările sale în calitate de compozitor/textier cu artiști autohtoni dar și din afară țării precum Dj Layla, Natalia Barbu, Adrian Ursu, Leonid Rudenko, Alina Eremia, Dee-Dee, Lorina, Roxana Nemeş, Radu Sîrbu, Viktoria Daineko, Nico, Dima Trofim și mulți alții alături de echipa casei sale de producție Rassada Music.

Distribuie articolul: