Unul dintre cei mai urmăriți vloggeri francofoni, Squeezie, în vârstă de 25 de ani, la începutul acestei săptămâni a lansat o piesă în limba română, inspirată din hit-ul „Dragostea din Tei” al trupei O-Zone. Accentul în limba română, muzica ritmică, dar și clipul video în stilul anilor 2000 a amuzat internauții din România și R. Moldova.

În clipul video putem vedea o imitare perfectă a celor trei soliști din legendara trupă O-Zone, iar melodia a ajuns în topul celor mai ascultate pe Deezer în România şi pe Spotify în Franţa.

„În scurt timp, pe Deezer în România şi Spotify în Franţa, cântecul „Time Time” a intrat în topul celor mai ascultate, iar pe YouTube a adunat în doar cinci zile, din 15 noiembrie, 9,4 milioane de vizionări. Aproape 800.000 de fani au dat like, printre ei numărându-se foarte mulţi români”, notează adevărul.ro.

Această piesă pare a fi mai degrabă o parodie, dar una care este foarte îndrăgită de public.

Vloggerul, doar pe canalul său de Youtube are un auditoriu de peste 16 milioane de abonaţi, iar melodiile pe care le compune sau le adaptează strâng sute de mii şi chiar milioane de vizualizări.

Distribuie articolul: