A fi în fruntea unei primării înseamnă a servi intereselor și nevoilor oamenilor. Asta a demonstrat un primar din raionul Cimișlia, care a făcut tot posibilul ca să ajute o tânără aflată pe punctul de a naște, să ajungă la maternitatea din centrul raional. Cine este eroul, aflați mai jos.

Despre finalul fericit, înregistrat la Codreni, a mărturisit ieri Tatiana Badan – primar de Selemet, Cimișlia. Omologul său – Valeriu Spînu, și-a răsucit mânecile și  s-a implicat personal în soluționarea problemei survenite din cauza timpului de afară.

Un primar, plus la toate competențele și atribuțiile cu răspundere pentru grijile satului, mai este și „moaşă”.

Cu mare respect ieri am apreciat primarul Valeriu Spînu, din localitatea Codreni, Cimișlia, care, văzând că drumurile sunt blocate, a condus cu mașina până la Selemet o tânără însărcinată, care trebuia să nască. De la Selemet, tânăra a fost preluată de medici cu Serviciu de Pompieri.

12806086_1030078420384698_2352616045692973828_nMă întreb: cei care tot se gândesc la Reforma Administrativ-Teritorială, au măcar o viziune mai clară, bazată pe studii, cercetări, situații în care se află satele noastre?????

Fără servicii de calitate, drumuri etc. vrem să facem optimizări? Dragi politicieni, când se întâmplă așa situații precum a fost ziua de 21 aprilie 2017, vă luați câte o lopată, cizme de cauciuc și veniți acasă, să simțiți cu adevărat situația reală în care se află localitățile noastre.

Poate așa vom trece de la vorba multă, la fapte! Fapte pentru OAMENI CARE NE ÎNCREDINȚEAZĂ VOTUL!

P.S. RESPECT, DOMNUL PRIMAR! RESPECT, SERVICIULUI DE POMPIERI!  RESPECT, MEDICILOR DIN CIMIŞLIA! RESPECT PENTRU TOȚI PRIMARII DIN ȚARĂ! Curaj, avem încă multe de facut”, se arată în mesajul doamnei primar.

Vedeți mai jos cât de bine s-au mobilizat forțele, la Cimișlia, pentru ca tânăra aflată în pericol să ajungă la timp la maternitate:

Tatiana Selemet nu a ezitat să arate și cât de bine s-au mobilizat colectivele Primăriei, Centrului Social, Căminului de Cultură, Bibliotecii, Grădiniței de Copii din localitatea pe care o conduce, pentru a înlătura efectele grave ale ninsorii.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: